Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /storage/content/52/146552/blog.robertsandstrom.net/public_html/index.php on line 61 Robert Sandströms Blogg - Kändisar – för ovanlighetens skull
Kändisar – för ovanlighetens skull 
8 September, 2016, 07:50
Posted by Administrator
JAG HAMNADE HÄROMKVÄLLEN på ett av Alexander Erwiks många Event som han arrangerar i sitt relativt nyöppnade eventföretag Erwik Communikaton. Platsen var Stockholm Saltspa som ”nyöppnat” sina portar på en dyr adress på Kornhalmstorg i Gamla Stan i Stockholm.
Alexander & Alexander
Foto: Robert Sandström ©

Naturligtvis kom ett antal ”kändisar” som sig bör. Det förvånade mig inte alls – och det är kul att se människor som ägnar timmar i gymmet och sitter ett par timmar framför spegeln innan de vågar sig ut med kilovis kosmetika här och där. Att de är vackrare ”naturellt” begriper de inte.

Däremot att etablerade media skulle bevaka eventet var en stor överraskning tills jag såg Kändis-TV-gänget och förstod …

”Visst ja, det är för webb-tv.”

Alexander och Alexander syns på första bilden då båda bör samma förnamn. Mannen till vänster är ”min” Alexander, mannen till höger hans nyanställde assistent.

”Firman går bra med andra ord?”

– Visst gör den det, säger Alexander Erwik.

OSMINKAD FRÅGA DOKTORN

Den första jag stötte på var osminkade ”Fråga doktorn”-programledaren Suzanne Axell som passade på att besöka sin mors grav.
Suzanne Axell
Foto:Robert Sandström ©

– Mamma ligger på andra sidan vägen, Säger Suzanne Axell, 60 år, som visade sig vara en trevlig bekantskap. 14 år har hon lett det populära tv-programmet som hon trivs med …

– … Bortsett resorna till Umeå eftersom programmet sänds därifrån.

Kvällen till ära hade hon med sig sin sambo Jörgen Wedebrand, 57 år, och av de faciliteter hon prövade var Saltkammaren som påstås ha undergörande effekt

(Inom parentes kan säga att alla aktiviteter som spat erbjuder påstås ha positiv inverkan på kroppens antioxidanter, det undergörande ämnen som skyddar kroppens celler och håller oss unga och friska. Lär till och med finnas i kaffe(!) – så drick och njut.)

Eftersom jag inte kände igen Suzanne Axell förklarade hon att hon aldrig sminkar sig privat.

– Det räcker med det jag måste ha på mig i teve!

KJELL ERIKSSON

Radiomannen och min gamle vän Kjell Eriksson gav tummen upp för kvällen. Förundrat tittade han på mig då jag sa att vi träffats flera gånger förut.
Kjell Eriksson
Foto: Robert Sandström ©

– Men jag känner ju inte igen dig, sa Kjell Eriksson. Först då jag förklarade att jag då var betydligt större och visade honom en bild från ”de tjocka åren” lyste han upp.

– Ja, nu känner jag ju igen dig!

UNGA KÄNDIS-TV

Jag har naturligtvis en bild på flickan som fotograferade för Youtubekanalen Kändis TV som görs av ett piggt gäng unga flickor och pojkar. Kanelen sägs vara ”din bästa kompis i kändisdjungeln”.
Kändis-TV
Foto: Robert Sandström ©

Kände psykologen, författaren och relationsexperten Eva Rusz var också där, med sambo, vän whatever, inte vet jag, däremot vet jag att han läste upp en fräckis i Kändis-tv. (Kolla på Youtube om ni inte kan bärga nyfikenheten.)
Eva Rusz
Foto: Robert Sandström ©

Fotnot:
Normalt ägnar jag mig inte åt ”textreklam”. Men Alexander Erwiks verksamhet är ett undantag eftersom jag följt honom sedan han var en sökande gymnasieelev med skådespelarambitioner och gjorde huvudrollen i Under Tiden i Arvika som tonåring.

Överraskande kom han att halka in på min bana och bli chefredaktör för ett kändismagasin (Finest) för att sedan, för ett år sedan, öppna egen verksamhet och, så att säga, tjäna pengar på sin målgrupp.

Det har han all heder utav, för han gör ett bra jobb!

Notera att jag likt kvällstidningarna anger åldern på Suzanne Axell och hennes sambo. Måste ju testa det greppet också.
add comment ( 145 views )   |  0 trackbacks   |  permalink

<<Första <Tillbaka | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Nästa> Sista>>